LEGO Super Mario Avonturen met Mario Startset – 71360

Jongen
Kind
Lego
Meisje
Speelgoed
Verkoop door Bol.com

Met deze LEGO® Super Mario™ Avonturen met Mario startbaan (71360) kunnen kinderen spelen als hun favoriete personage in de echte wereld. De set bevat een LEGO Mario™ figuur die via de lcd-schermen en de luidspreker direct reacties geeft. Spelers kunnen virtuele munten verdienen door met LEGO Mario van de Startbuis naar de Vlaggenmast te gaan via draaiende platforms en wolkenplatforms, het ?-blok en supergevechten met de Goomba en Bowser Jr. speelgoedfiguren. Verplaats de stenen om nieuwe levels te maken en probeer ze te voltooien.

Nog meer speelmogelijkheden

Dit speelgoedcadeau voor kinderen wordt nog leuker met de gratis LEGO Super Mario app voor nieuwe speelmogelijkheden. De app bevat zoom- en draaifuncties om het bouwen gemakkelijker te maken, plus suggesties voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Het is bovendien een veilige plek waar kinderen hun ideeën kunnen delen met vrienden.

Onbegrensde mogelijkheden met Mario!

Kinderen kunnen zowel alleen als tegen vrienden spelen met de LEGO Super Mario sets, waarin een geliefd personage tot leven komt in de echte wereld. Deze startset en de uitbreidingssets bieden onbegrensde mogelijkheden en stimuleren de probleemoplossende vaardigheden van je kind.

Eigenschappen:

  • Fans kunnen het leuke LEGO® Super Mario™ universum ontdekken met deze Avonturen met Mario starter set (71360) inclusief 7 actiestenen voor verschillende interacties met de LEGO Mario™ figuur.
  • LEGO® Mario™ beschikt over kleurensensoren, plus lcd-schermen in zijn ogen, mond en buik voor meer dan 100 verschillende reacties op bewegingen. De ingebouwde luidspreker laat herkenbare geluiden en muziek uit de game horen.
  • In deze superleuke speelset verzamelt LEGO® Mario™ virtuele munten terwijl hij van de Startbuis naar de Vlaggenmast rent en springt via LEGO stenen, wolkenplatforms, de ?-steen en confrontaties met de Goomba en Bowser Jr. figuren.
  • Deze LEGO® speel- en verzamelset met 231 onderdelen is een cool sinterklaas-, kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen van 6 jaar en ouder. Ze kunnen de set op hun eigen manier bouwen en leren allerlei problemen op te lossen terwijl ze volop creatief speelplezier beleven.
  • Verplaats de onderdelen van de startset en combineer de set met de LEGO® Super Mario™ uitbreidingssets voor nog meer uitdagende levels en games die je samen met of tegen je vrienden kunt spelen.
  • De LEGO® Mario™ figuur werkt op 2 AAA-batterijen (niet meegeleverd). Deze figuur biedt een zeer interactieve game-achtige ervaring waarbij spelers direct feedback en beloningen ontvangen voor hun creativiteit.
  • Kinderen zullen genieten van de gratis LEGO® Super Mario™ app met bouwinstructies, inspiratie voor leuke creatieve manieren om te spelen en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.
  • Kinderen kunnen zowel alleen als met vrienden spelen met de interactieve LEGO® Super Mario™ speelgoedbouwsets, waarin een geliefd personage op een unieke manier tot leven komt. Ze kunnen oneindig veel creatieve uitdagingen bedenken door de sets uit te breiden en op verschillende manieren te bouwen.
  • Jonge bouwers hebben geen Supersterrenkracht nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Al sinds 1958 voldoen ze aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en robuust zijn.
  • LEGO® bouwstenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en op alle mogelijke manieren geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2020, categorie 6 & 7 jaar

De mening van de jury:
Dit moet je gewoon hebben. De perfect match van Lego met Nintendo! Nostalgie voor de ouders, speelplezier voor de kinderen. Haalt kinderen van het scherm af en naar speelgoed toe. Wat je normaal op het scherm doet, kun je nu met deze set naspelen. Het ziet er leuk uit en de geluidseffecten zijn prima. Dit is een instapset, maar kan flink worden uitgebreid. De bijbehorende app kun je gebruiken, maar dat hoeft niet.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
De Super Mario set combineert het bouwen van Lego met de digitale spelmogelijkheden van Nintendo. Kinderen kunnen met de Legoblokken een parcours maken (en steeds weer veranderen en/of uitbreiden). Hoofdrolspeler is de alombekende Mario van de computerspelletjes, die allerlei mogelijkheden in zich bergt, waaronder twee (mini)schermpjes waarmee hij allerlei (typische Mario-) gezichtsuitdrukkingen kan weergeven en kan laten zien hoeveel munten hij heeft verdiend. Hij kan praten en grappige geluidjes produceren, hetgeen de hilariteit van het spel verhoogt. Mario moet het parcours doorlopen en op diverse ‘stations’ allerlei taken uitvoeren waarmee munten verdiend kunnen worden. Mario heeft allerlei sensoren waarmee hij kan interacteren met Lego-onderdelen waar opdrachten moeten worden uitgevoerd en waarmee bepaald wordt hoe goed de opdracht wordt uitgevoerd. Super Mario bevat elementen van constructiespeelgoed en actiespel en vraagt om enige behendigheid (fijne motoriek). Een leuke manier om de kinderen weg te halen van hun schermen en weer met fysiek speelgoed plezier te laten hebben. Leuk om samen te spelen en te kijken wie de meeste punten verdient.

€ 44,99*
*Laatst bekende prijs
Kopen bij leverancier

Recensies over dit product

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een recensie

Wellicht ook interessant

Catan basisspel

Meer informatie
44.99

Verkoop door Bol.com

LEGO Friends Emma’s ...

Meer informatie
59.95

Verkoop door Bol.com

LEGO DUPLO Treinen Stoomtr ...

Meer informatie
46.74

Verkoop door Bol.com

Qwixx – Dobbelspel

Meer informatie
11.20

Verkoop door Bol.com

LEGO NINJAGO Wu’s Ge ...

Meer informatie
79.99

Verkoop door Bol.com

Little Dutch Blokkentrein ...

Meer informatie
27.99

Verkoop door Bol.com

Nijntje Verstoppertje Spel ...

Meer informatie
19.99

Verkoop door Bol.com

LEGO Ideas Internationaal ...

Meer informatie
111.95

Verkoop door Bol.com

NERF Fortnite SP-L – ...

Meer informatie
24.45

Verkoop door Bol.com

Klei met tools 3x90gr

Meer informatie
12.99

Verkoop door Bol.com

Over Het Kado Bureau

Het Kado Bureau is een initiatief van 3 jongemannen die het bedenken van een goed cadeau heel erg lastig vonden. Tot ze op een goed idee kwamen om een website te ontwikkelen die dit voor hen deed.

Het Kado Bureau is een cadeau generator die door middel van specifieke zoektermen het perfecte cadeau voor je samenstelt. Het Kado Bureau maakt gebruik van bol.com haar grote aanbod om zo het perfecte cadeau zo snel mogelijk bij jou te bezorgen.

Meer over ons

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op: 06-52764658

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef