LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation – 21321

Jongen
Lego
Man
Meisje
Speelgoed
Vrouw
Verkoop door Bol.com

Bouw dit spectaculaire LEGO® Ideas 21321 ISS (Internationaal ruimtestation) en geef het een mooi plekje zodat iedereen het kan bewonderen. Deze 864-delige set boordevol authentieke ISS details, waaronder een verstelbare Canadarm2 en 2 roterende armen met 8 verstelbare ‘zonnepanelen’, is een geweldig cadeau-idee voor ruimteliefhebbers, volwassen LEGO fans en ervaren bouwers.

Fraaie blikvanger

Dit geweldige LEGO ruimteschipmodel is inclusief een standaard om het op neer te zetten, een mini NASA spaceshuttle om zelf te bouwen en 3 minivrachtruimteschepen, plus 2 astronaut-microfiguren die samen in elke kamer een opvallende blikvanger vormen. Geïllustreerde instructies zijn inbegrepen, evenals een 148 pagina’s tellend boekje met fascinerende feiten over het ISS, informatie over de LEGO fan die deze ruimteset heeft gecreëerd en over de LEGO ontwerper ervan.

Geweldige ideeën

De uiteenlopende LEGO Ideas sets zijn allemaal bedacht door LEGO fans en er is door andere LEGO fans op gestemd. Ze zijn geïnspireerd op het echte leven, actiehelden, legendarische films, populaire tv-series of compleet nieuwe concepten, dus voor iedere leeftijd zit wel iets tussen.

Eigenschappen

  • Daag je bouwvaardigheden uit met dit LEGO® Ideas ISS (21321) model om neer te zetten met 2 roterende armen met 8 verstelbare ‘zonnepanelen’, een verstelbare Canadarm2 en andere authentieke details die je tijdens het bouwen zult ontdekken.
  • Dit ISS model is inclusief een standaard, 2 astronaut-microfiguren, een van stenen te bouwen mini NASA spaceshuttle en 3 minivrachtruimtevrachtschepen die samen een spectaculaire blikvanger vormen en nostalgische herinneringen oproepen aan LEGO® projectenuit de kindertijd.
  • Bevat ook een 148 pagina’s tellend boekje met fascinerende feiten over het Internationaal ruimtestation, de fan die het ruimteschipmodel heeft bedacht en de LEGO® ontwerper ervan, plus aandacht voor het 10e jubileum van LEGO Ideas.
  • Deze 864-delige set is een geweldige traktatie voor jezelf, een leuk verjaardagscadeau of cadeau-idee voor de feestdagen voor ruimtefans, volwassenen vanaf 16 jaar of andere ervaren LEGO® bouwers. De set biedt urenlang creatief plezier, of jenu alleen of samen met vrienden bouwt.
  • Deze ISS (Internationaal ruimtestation) speelgoedbouwset voor volwassenen is ca. 20 cm hoog, 31 cm lang en 49 cm breed en vormt zo een prachtig model om neer te zetten dat gegarandeerd zal opvallen.
  • Deze bouwset zonder batterijen biedt een stressverlichtende, meeslepende en leuke creatieve ervaring. Dus neem wat tijd voor jezelf, word weer helemaal zen en ga aan de slag met het bouwen van dit prachtige model!
  • Overweeg je dit model van het Internationaal ruimtestation te kopen voor iemand die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies, zodat hij of zij vol vertrouwen aan de slag kan gaan met het bouwen van dit uitdagende model.
  • LEGO® Ideas sets zijn gecreëerd door LEGO fans en er is door LEGO fans op gestemd. Volwassenen en kinderen zullen het oneindig diverse assortiment bouwspeelgoed om te verzamelen geweldig vinden. Er zijn vele modellen om neer te zetten en om creatief mee te spelen.
  • LEGO® stenen voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
  • LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke LEGO Ideas bouwset voor volwassenen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.
€ 111,95*
*Laatst bekende prijs
Kopen bij leverancier

Recensies over dit product

Er zijn nog geen recensies geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef een recensie

Wellicht ook interessant

Happy Horse Dikkie Dik  ...

Meer informatie
13.49

Verkoop door Bol.com

Nijntje Verstoppertje Spel ...

Meer informatie
19.99

Verkoop door Bol.com

PLAYMOBIL Dollhouse Mijn m ...

Meer informatie
34.24

Verkoop door Bol.com

PLAYMOBIL City Life Famili ...

Meer informatie
49.95

Verkoop door Bol.com

LEGO Ideas Internationaal ...

Meer informatie
111.95

Verkoop door Bol.com

LEGO Super Mario Avonturen ...

Meer informatie
44.99

Verkoop door Bol.com

Little Dutch Blokkentrein ...

Meer informatie
27.99

Verkoop door Bol.com

Driewieler – blauw

Meer informatie
53.00

Verkoop door Bol.com

LEGO DUPLO Treinen Stoomtr ...

Meer informatie
46.74

Verkoop door Bol.com

PLAYMOBIL Family Fun Mobil ...

Meer informatie
40.89

Verkoop door Bol.com

Over Het Kado Bureau

Het Kado Bureau is een initiatief van 3 jongemannen die het bedenken van een goed cadeau heel erg lastig vonden. Tot ze op een goed idee kwamen om een website te ontwikkelen die dit voor hen deed.

Het Kado Bureau is een cadeau generator die door middel van specifieke zoektermen het perfecte cadeau voor je samenstelt. Het Kado Bureau maakt gebruik van bol.com haar grote aanbod om zo het perfecte cadeau zo snel mogelijk bij jou te bezorgen.

Meer over ons

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op: 06-52764658

  • Maandag 09:00 - 17:00
  • Dinsdag 09:00 - 17:00
  • Woensdag 09:00 - 17:00
  • Donderdag 09:00 - 17:00
  • Vrijdag 09:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 17:00
  • Zondag 09:00 - 17:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef