Onze 5 beste keuzes slowcookers van duurste naar goedkoopste

Een slowcooker, ook wel crock-pot genoemd, is een kooktoestel dat op een lagere temperatuur gerechten maakt zonder hier naar om te kijken. Dit vergemakkelijkt het urenlang onbeheerd koken van gerechten die anders gekookt zouden worden: stoofvlees, soepen, stoofschotels en andere gerechten.

Onze beste keuzes om kado te geven

Ontdek ze hieronder van duurste optie naar goedkoop.

Express-Pot 5,7 liter Slowcooker

De Express-Pot Slowcooker maakt het nog leuker om een gerecht snel op tafel te hebben. Door de luchtdruk lukt het om gerechten die normaal lang moeten koken snel op tafel te hebben. 

Crock-Pot Next Gen 5,7 liter Slowcooker

Met een inhoud van 5,7 liter kun je een lekker gerecht op tafel zetten. Zonder hiervoor uren in de keuken te staan en een gezond en lekker gerecht wil klaar maken. De Crock-Pot Next Gen heeft een optimale warmteverdeling en zorgt voor een gelijke garing van je gerechten.

Crock-Pot 4,7 liter Slowcooker

Een Slowcooker die ook nog eens erg mooi staat in je keuken? Die wil je hebben. De Crock-Pot 4,7 liter heeft een mooie zwarte afwerking en is gemakkelijk in gebruik door zijn one-touch knoppen. De kooktijd is in te stellen vanaf 30 minuten tot maar liefst 20(!) uur. 

Russell Hobbs MaxiCook 6 liter Slowcooker

Je kunt 6 liter in deze slow cooker bereiden, wat neer komt op 8 porties! Heb je een tafel vol gasten? Dan kun je met één grote pan voor iedereen voldoende eten op tafel zetten.

Tristar VS-3915 3,5 liter Slowcooker

Direct genieten van een heerlijke warm gerecht. Dan is de Slowcooker de ideale uitkomst voor jou. Je hoeft niet meer aan de slag met pannen na je werk maar kunt gelijk genieten. Het vergt alleen wat voorbereiding.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef