De Leukste Nintendo Switch Games om Cadeau te geven

Je moet een cadeau kopen voor een echte gamer. Toevallig weet je dat hij of zij over een Nintendo switch beschikt. Handig om te weten, maar welke games moet je halen? Welke games zijn voor wie? Dat kun je vinden door middel van onze cadeau generator. Maar speciaal voor jou hebben wij de top 5 allemaal op een rijtje gezet.

1. Mario kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe is een competitief racespel waar alle karakters uit het mario universum samen komen om tegen elkaar te racen. Dit racespel is voor jong en oud waardoor het ideaal is bij feesten en partijen om je Nintendo Switch mee te nemen. Het racespel biedt 48 racecircuits en 4 snelheids mogelijkheden, namelijk; 50cc, 100cc,150cc en voor de snelheidsduivels 200cc. Ook biedt het spel 42 personages om uit te kiezen waardoor er voor iedereen wat leuks tussen zit. 

Voor meer informatie bekijk de pagina van bol.com.

Leeftijd: 3 – 99

Geschikt voor: Iedereen

Rating InsideGamer: 9.3

Type spel: RaceSpel


2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zelda: The breath of the Wild is een actie-avonturenspel. Het verhaal van Breath of the Wild begint met Link die wakker wordt uit een diepe slaap, en een mysterieuze stem hem laat ontdekken wat er is geworden van het verwoeste koninkrijk Hyrule. Link ontmoet een oude man en komt tot de ontdekking dat 100 jaar eerder een groot kwaad, Ganon het Onheil, zorgde voor deze puinhoop. Hij werd binnen het kasteel van Hyrule verzegeld, terwijl hij groeide in zijn kracht. Aan Link is nu de opdracht Ganon, het Onheil, te verslaan voordat hij vrijbreekt en de wereld van Hyrule zal vernietigen.

Voor meer informatie bekijk de pagina van bol.com.

Leeftijd: 12 – 99

Geschikt voor: Uitdagingen en verhaallijn

Type spel: Avontuur

Rating InsideGamer: 9.3


3. Super Smash Bros Ultimate

Super Smash Bros Ultimate is een brawl game (vecht spel) tussen alle Nintendo karakters. Super Smash Bros Ultimate is de laatste versie uit de Super Smash Bros franchise. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de ultimate versie. In deze ultimate versie is elk karakter oud de vorige versies te spelen. Ook zijn alle mappen nu beschikbaar om te spelen. Dit vechtspel is het spel voor een avond plezier tussen vrienden.

Leeftijd: 12 – 99

Geschikt voor: Competitieve spelers

Type spel: Vechtspel

Rating InsideGamer: 9.5

Voor meer informatie bekijk de pagina van bol.com.


4. Stardew Valley

Stardew Valley is een simulator game waarbij je een boer speelt. Je begint als boer met helemaal niks. Door vrienden te maken in het dorp en jouw oogst te ruilen kom je steeds verder in het spel. Daarom is dit spel uitermate geschikt tijdens het reizen.

Leeftijd: 3 – 99

Geschikt voor: Single player 

Type spel: Simulator game

Voor meer informatie bekijk de pagina van bol.com.


5. Animal Crossing: New Horizons

Duik in de wereld van Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Met het Eilandleven-pakket van Nook Inc. reis je naar een onbewoond eiland om daar te genieten van een zorgeloos leventje vol creativiteit en voleldige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt.

Leeftijd: 3 – 99

Geschikt voor:
Kindergames | Vrijetijdsgamer

Type spel: Avontuur

Voor meer informatie bekijk de pagina van bol.com.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef