De top 11 beste cadeaus voor kerst

Het feestdagen seizoen komt er weer aan met sinterklaas, kerst en oud en nieuw voor de boeg. Misschien ben jij nu al wel opzoek naar een paar leuke cadeaus voor onder de kerstboom? Dan komt het goed uit dat je op dit artikel hebt geklikt! We hebben namelijk hierbeneden een hele lijst met te gekke cadeaus, die leuk zijn om te geven. Er is voor iedereen wel wat te vinden. Dus geen: “Ho-Ho-Ho”, maar ja-ja-ja!

Waar ben je naar opzoek met de kerst?

Het is natuurlijk leuk om voor de kerst een gedachtevolle verassing te verzinnen, om te
geven aan degene van wie je houdt. We hebben in onze lijst wat algemene cadeaus staan,
verassingen voor bepaalde personen en cadeaus voor de hele familie. Benieuwd naar wa
die cadeaus allemaal zijn? Lees dan lekker verder.

1. De advent kalender

De advent kalender is een klassieker als je het mij vraagt. Je hebt ze natuurlijk in vele vormen en maten, voor jong en oud en in vele thema’s, maar allemaal met de leuke gedachte aan kerst. Hoewel dit geen cadeau is om te geven met kerst is dit wel een goed cadeau om, voordat de kerst er is, te geven of te krijgen. Met dit cadeau creëer je echt die kerstgedachten al zelfs voordat het begonnen is. Een echte aanrader dus.

2. Qwixx

Opzoek naar een spannend en attractief spel? Dit is het spel waarmee jij de koude dagen, nou ja minder warme dagen, mee doorkomt! Goed voor zowel het hele gezin als voor paren, en past ook nog eens onder de dennenboom. Bij dit spel wordt echt wat van je aandacht en hoofdrekenen gevraagd, dus ook nog eens een educatief en intensief spel.

3. De Zeven Zussen – Deel 1

Ben je zoekend naar iets om lekker door heen te lezen of een nieuw boek? De Zeven Zussen is dan een uitstekende keuze voor de vrouw of dochter van het gezin. Zelfs als je voor elkaar cadeaus zoekt is dit er eentje die je zeker kunt geven als verassing. Het is een boek wat onderdeel uitmaakt van een serie van 6 boeken, waarbij genoeg spanning, romantiek en mysterie in naar voren komt. Klinkt dat leuk. Neem dan even een kijkje om te zien of het wat is.

4. Avengers – Game

Het nieuwe spel waarmee je menig Avengers fan blij mee kunt maken. In dit spel kun je in de huid kruipen van jouw favoriete Avenger om zo de strijd aan te gaan tegen de slechteriken. Ook kun je het samen spelen met je vrienden om zo samen op avonturen te gaan. Een goed cadeau voor de mensen die houden van gamen en dol zijn op actie en avontuur!

5. Vtech magisch liedjesboek

Opzoek naar iets voor de aller kleinste? Dit magische luisterboek is dan het cadeau voor die kleintjes. Hiermee zijn ze uren zoet, met meer dan 6 liedjes, 6 verschillende melodieën en vele muziekinstrumenten kunnen ze aan de slag. Daarmee kan je kind lekker muziek maken en het lekker naar zijn of haar zin hebben. Laat je kind lekker spelen en kennis maken met muziek, hoe leuk is dat!

6. Nintendo Switch Light

De Nintendo Switch Light is de nieuwe console voor kinderen om spelletjes als Super Mario op te spelen. Deze console is makkelijk mee te nemen en kan je dan ook overal spelen. Kinderen zijn hier uren zoet mee en zijn dan niet aan huis gebonden. Voor dit apparaat zijn genoeg leuke spellen om erbij aan te schaffen en kun je veel variaties vinden in die spellen. Kortom, een wat duurder cadeau, maar zeker iets waar je je kinderen blij mee kunt maken.

7. Red Bull Wagen Max Verstappen

Met Max Verstappen racend op alle circuits in de wereld is dit autootje voor de kleine en grote Max fans. Zo kun je net als Max met zijn auto de show stellen op je eigen circuits of kun je het een mooi plekje geven om te bewonderen. Race nu snel naar de winkel!

8. Mandala Kleurboek

Een Mandala Kleurboek, voor jong en oud die graag houden van tekenen. Vaak is dit een leuk cadeau om te geven met de kerst, aan je moeder of je dochter. Met dit cadeau kun je in de koude maanden lekker binnen aan het tekenen gaan. In deze boeken vind je namelijk de leukste kleurplaten, voor jou of de ontvanger van het cadeau, om zo mooie Mandala’s te kunnen maken.

9. Dagboek van een Muts – 14

Dit nieuwe boek van de boekenserie Dagboek van een Muts, is een leuk boek voor de meiden tussen de 10 en 14. Met dit boek onder de boom heb je een lekker verhaal om te gaan lezen na de kerst. Er komt veel humor en vriendschap kijken in dit boek. Hoewel dit het 14 e deel is en dus de nieuwste, kun je alsnog zo inspringen zonder de vorige delen te lezen. Vind je dit nu niet fijn? Dan kun je altijd nog beginnen met het eerste boek.

10. NERF FORTNITE SP-L Blaster

Dit is iets voor de jongelingen die uit zijn op avontuur! Met dit cadeau kun je net als in het spel FORTNITE je vijanden één voor één verslaan. Het zal je vrienden en vriendinnen angst aanjagen… En je zoon of dochter heel blij meemaken. Hiermee kun je echt op pad gaan en strijden om die Victory Royal.

11. MIND F*CK NEXT LEVEL

Opzoek naar een interessant en vermakelijk boek voor man en vrouw? Dan hebben we er eentje voor je. Dit boek van Victor Middelkoop gaat over de magie achter zijn trucs. Het boek laat je zien hoe je trucs kunt uitvoeren en zo zelf een illusionist kunt worden. Ook kom je meer te weten over het menselijk brein en wat het allemaal kan en doet. Wie wil dit nu niet? Een leuk cadeau voor iedereen die dit interessant vindt.

Weet je nu geen cadeau?

Weet je nu niet een cadeau te bedenken waar degene die het krijgt echt iets aan heeft? Dan kun je altijd nog gaan voor de bol.com-cadeaubon. Hiermee laat je dan die persoon zelf zijn cadeau uitkiezen en kan diegene ook nog wachten op iets beters voor later. Kortom, weet je het nu echt niet dan kun je dit altijd nog geven.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef