5 cadeautips voor éénjarigen

De leukste cadeaus voor de verjaardag van een peuter van 1 jaar. Hieronder 5 cadeautips voor éénjarigen!

1. Een eigen driewieler

Met je eigen driewieler ga je het avontuur tegemoet. Help je peuter met de verwijderbare duwstang of laat hem zelf een eindje vooruit trappen. Door de drie wielen staat hij stevig op de grond. Hij beschikt over een veiligheidsriem en anti-slip pedalen. Hij is veilig en het zitje is in hoogte verstelbaar zodat je altijd zeker weet dat je peuter een goede zithouding heeft.

Bekijk product

Smoby Be Fun Blauw – Driewieler

2. Verstoppertje spelen

Laat je peuter verstoppertje spelen met Nijntje, Bumba of Woezel & Pip. Verstop Nijntje in de kamer en druk vervolgens op de knop. Nijntje zal dan om de 10 seconden roepen Ik ben hier! De peuter zal op zoek gaan naar Nijntje wat tot veel plezier leidt. Gaat hij Nijntje vinden? Eindeloos speelplezier, verstoppertje spelen verveelt nooit.

Bekijk product

3. Bouwen met blokken

Laat je peuter met blokken spelen, stapel ze op elkaar of zet ze tegen elkaar aan! Je peuter zal de mooiste bouwwerken maken. De blokken zijn van hout en ze zijn vrolijk van kleur. Er zit een handige ton bij waar je de blokken in kunt opbergen als je peuter klaar is met spelen. Dit speelgoed stimuleert kinderen hun verbeelding, motoriek en ontwikkelen van hand-oog coördinatie.

Bekijk product

4. De eerste stapjes zetten

Leer je peuter spelenderwijs lopen met een loopwagen. De loopwagen zal je peuter ondersteunen bij het nemen van zijn eerste stapjes. Er zijn verschillende varianten van de loopwagen. Je hebt ze met een activiteitenpaneel zodat je peuter op een vrolijke en interactieve manier leert lopen door verschillende geluiden, lichtjes en knoppen.

Bekijk product

5. Spelen met klei

Je peuter creatief laten spelen met de klei set van SES. De My First lijn van SES is speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten en de producten zijn ergonomisch, extreem veilig, hypoallergeen en glutenvrij. De set bevat 3 vrolijke kleuren klei. Met je hamer en roller gereedschap kun je je peuter creatief bezig laten zijn. Wat zal die maken? De klei set van SES is mooi, makkelijk en lang bruikbaar door de hersluitbare verpakking.

Bekijk product

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En word op de hoogte gehouden van de nieuwste en meest unieke cadeaus om te geven, de beste aanbiedingen van onze aanbieders, kortingscodes en nog veel meer!


    Klantbeoordeling: 4.7 / 5 op basis van 3 beoordelingen
    © Het Kado Bureau 2024
    hetkadobureau.nl scoort een 4.6666666666667 / 5 op basis van 3 reviews.
    Ontwikkeld met Lef